luni, 22 august 2011

Ghiveci de legume cu pui


1 piept de pui dezosat (sau pulpe), 2 cepe, 1 morcov mare, 2 ardei grasi, o mana de fasole verde, 1 dovlecel, 2-3 rosii mari, 2-3 catei de usturoi, sare, piper, patrunjel si frunze de telina (optional).
 Pieptul de pui se taie in bucati mari si se caleste in ulei. Se adauga ceapa, morcovii si fasolea verde, se calesc si ele cam 2-3 min., dupa care se stinge cu apa pana se acopera putin legumele si se lasa la foc mediu cam 30-45 min. (pana este fasolea bine fiarta). Se pun apoi dovlecelul, rosiile si usturoiul, se potriveste de sare si piper, se mai lasa cam 20 min., se presara patrunjel verde si frunze de telina tocate marunt si se opreste focul. Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu