vineri, 30 decembrie 2011

Bomboane Raffaello

250 gr, lapte praf, 100 gr. zahar pudra, 1 pliculet zahar vanilat, 100 gr. nuca cocos + 50 gr. pentru ornat, 100 gr. unt, 1 lingura smantana, alune intregi nesarate sau migdale.
Untul se amesteca cu smantana, zaharul pudra si cel vanilat si se adauga treptat alternand laptele praf cu nuca de cocos pana se obtine un aluat consistent din care se pot forma bombanele. Daca vi se pare prea moale aluatul, adaugati in mod egal o lingura de nuca de cocos si una de lapte praf. Cu mana se formeaza bomboane in mijlocul carora se introduce o aluna si se tavalesc usor prin nuca de cocos.

6 comentarii:

  1. Multumesc frumos! Si voi faceti o treaba minunata in bucatarie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si un premiu pentru acest minunat blog :))) Te astept pe blogul meu sa ridici premiul. Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Silvia am un premiu pentru tine,intra pe blogul meu sa il iei.PUP

    RăspundețiȘtergere